OUR BLOG

03 Apr 2018

Το StartUp του χυμου ΡΟΔΙΟΥ πλουσιου σε αντιοξειδωτικες ουσιες απο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Το StartUp της Πάττυ Πετροπούλου και του Κωνσταντίνου  Μπινιέρη.  Ο χυμός ΡΟΔΙΟΥ  πλούσιος σε αντιοξειδωτικές ουσίες από ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ  

Facebook: BioJuicery / Μικροχυμοποιείο Βιοκαλλιεργητών

Και οι δύο πιστοί στις ιδέες τους μας λένε:

Το Bio Juicery είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 6 χρόνια. Moρφωνόμαστε και καλλιεργούμε την Γη μας με φυσικές μεθόδους χωρίς εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα. Αυτό κάνει την δουλειά μας πολύ πιο δύσκολη από ότι αν θα καλλιεργούσαμε  συμβατικά, όμως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, γιατί ξέρουμε πως παραδίδουμε ότι πιο αγνό υπάρχει σε 100% φυσικό χυμό Ρόδι.

Σεβόμαστε την Γη και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε ακολουθώντας τις αρχές της Βιολογικής Καλλιέργειας, της Περμακουλτούρας και του Δίκαιου Εμπορίου. Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στους καταψύκτες των καταστημάτων με βιολογικά προϊόντα στην Πάτρα και σύντομα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Θέλαμε να ζήσουμε μια ζωή στην φύση και τα καταφέραμε.

Γνωρίζουμε κάθε ένα δέντρο που φυτέψαμε με τα χέρια μας, τα φροντίζουμε και μας το ανταποδίδουν δίνοντας καθαρούς καρπούς, γεμάτους με την δύναμη της Ζωής.

Τα χωράφια μας είναι τα μόνα πιστοποιημένα Βιολογικά από την TUV Austria στην Αχαΐα.

Σας συστήνουμε το αποτέλεσμα, το Bio Juicery. Mέσα από τα προϊόντα μας σας προσφέρουμε μια γεύση από την ζωή μας και παραδίδουμε τον πιο αγνό 100% φυσικό χυμό Ρόδι.

Τον Βιολογικό 100% Χυμό Ρόδι 250 και 500ml και τον Βιολογικό Χυμό Ρόδι με σπόρους Chia 250ml θα τα βρείτε στους καταψύκτες των καταστημάτων που συνεργαζόμαστε.

Είμαστε εδώ https://www.google.gr/maps/@38.0076555,21.5961474,641m/data=!3m1!1e3

 

 

 

 

 
hard cock for sexy teen mandy armani.fuq hd caravan milfs sex and teens first hardcore casting xxx ryder skye in.
teen lilly fucking with bf and stepmom. ass xnxx beautiful girl sex.

tropos-start-ups